Gratis Verzending

Verzending op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur door Vierdaagse Schoenen is gratis vanaf een bestelling van minimaal €50,00. Onder de €50 betaalt u €7,25 verzendkosten.

Retourneren

Het kan gebeuren dat onze producten toch niet helemaal bevallen. Daarom mag u, mits ongebruikt, uw producten natuurlijk retourneren. Uw termijn voor retourneren is 14 dagen.

Levertijd

Bij Vierdaagse Schoenen streven wij naar een snelle verzending van uw bestelling. Bestelt u voor 17:00 uur, dan wordt de bestelling binnen 2 werkdagen aangeboden door PostNL als uw bestelling op voorraad is. Bestelt u ’s avonds, in het weekend of is een gedeelte van uw bestelling niet in voorraad, dan duurt het doorgaans een werkdag langer voordat we uw pakket kunnen verzenden.

Versturen naar België

Wij rekenen € 5,95 voor het versturen van een bestelling naar België. Voor een bestelling boven de € 100,- rekenen wij geen verzendkosten.

Verkeerd of beschadigd artikel

Wij proberen uw bestelling altijd onbeschadigd en netjes af te leveren.  Heeft u toch een verkeerd artikel of een beschadigd artikel ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. In overleg met u zal Vierdaagse Schoenen altijd proberen tot een bevredigende oplossing te komen. Ook bij andere klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar info@vierdaagseschoenen.nl en vermeld duidelijk de klacht en de eventuele oorzaak van de klacht. Schade? Stuur altijd foto’s mee van de schade.

Levertijd

Bij Vierdaagse Schoenen kunt u de bestelling retourneren. U heeft het recht om de bestelling zonder opgave van reden en gedurende veertien dagen te ontbinden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.  Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Retouradres:
Outlet Alkmaar
Laat 219a
1811 EH Alkmaar